Col·laboració iTec i Residència d'avis

Reunió entre l'Institut de Tecnificació i la Directora de la Residència d'avis d'Amposta, la Sra. Rosabel Gómez i la seva col·laboradora i Directora del centre de dia, la Sra. Anna Puigcerver, a fi de posar punts en comú sobre la possibilitat de treballar plegats en la formació en valors dels nostres estudiants.

La reunió ha estat molt profitosa. Hem pogut visitar l'espai (unes instal·lacions magnífiques!!) i conèixer les dinàmiques de treball que duen a terme. Ens hem sentit molt ben atesos i hem pogut comprovar que aquest equip de persones estan molt implicades en fer bé la feina i en posar com a centre de la seva tasca, la persona. S'hi promouen valors que ens interessen per als nostres estudiants. El seu lema,  que fem nostre: "Cuida'm com tu voldries ser cuidat".

Hem considerat diversos aspectes a treballar, com són, la participació de l'alumnat de
1r de Batx col·laborant en tallers de risoteràpia, exercici físic, música...per als avis; la participació dels nostres músics en el dia mensual de celebració que a la Residència dediquen als aniversaris dels avis, el Concert de Nadal als avis o implicació del nostre alumnat de 4t d'ESO en el marc dels Servei Comunitari, tal com fem amb altres entitats del poble.Erasmus +
Joomla templates by Joomlashine