One land, one thousand landscapes 1L1000L Mapping the experience of living and being in a place

Un territori, mil paisatgesés un projecte que s’inscriu en el marc del programa de la Comissió Europea per a l’educació, la formació, la joventut i l’esport, Erasmus+ i respon al seu objectiu primordial de proporcionar oportunitats per al desenvolupament de la creativitat i l’emprenedoria entre els joves, a través de promoure la implementació de pràctiques innovadores en educació.

Un territori, mil paisatges és un projecte desenvolupat per l’institut de Tecnificació d’Amposta en col·laboració amb el programa L’Aula al Pati (Lo Pati – Centre d’Art Terres de l’Ebre), amb el suport del Parc Natural del Delta de l’Ebre. Els partners europeus són: Istituto Comprensivo "Filippo Traina".  Vittoria, Sicília. III. gimnazija Split. Split. Croàcia.

Un territori, mil paisatgespretén estimular la creació comunitària i l’intercanvi cultural com a eines d’indagació i interpretació del territori. El punt de partida del projecte és que, si bé podem considerar que un espai geogràfic específic defineix un únic territori, hi ha tants paisatges com mirades projectem sobre aquest territori. Així, l’experiència de viure i ser en un lloc depèn dels relats possibles que teixim en la intersecció de múltiples vectors (econòmics, polítics, socials i culturals). El propòsit és cartografiar aquests paisatges superposats al territori de cadascun dels centres educatius per articular una descripció densa i complexa de l’entorn que habitem.

Erasmus +
Joomla templates by Joomlashine