Gerard Gonell Tomàs, 2n Batx E, Finalista Premi Ramon Calvo

Aquest passat 26 d'abril es va celebrar la defensa i lliurament de premis als  millors treballs de recerca de 2n de batxillerat en la XVI edició del Premi Ramon Calvo a l'Institut de Deltebre. En l'acte, presidit per l'Alcalde de Deltebre, Lluís Soler, la Directora dels SSTT d' Ensenyament, Manolita Cid,  i l'escriptor ebrenc, Ramon Casanova; el nostre estudiant, Gerard Gonell Tomàs, va quedar finalista en l'àmbit socio-econòmic, amb el seu treball de recerca "Abans i després de la Segregació".

 
L'estudiant analitza l'efecte i incidència del procés de segregació d'alguns pobles de les terres de l'Ebre respecte de Tortosa durant els anys 70 i 80, des de la vessant demogràfica, de riquesa i de renda, així com l'impacte d'aquests processos segregacionistes en la ciutat de Tortosa.
 
Durant l'acte, la Directora de l'Ies Deltebre,  M. Antònia Sabaté,  va fer esment de la qualitat dels treballs presentats per part dels quatre finalistes, la qual cosa és un indicador del prestigi que ha anat guanyant, any rera any, aquest premi.
 
Erasmus +
Joomla templates by Joomlashine