Diumenge passat tenia lloc a la localitat Asturiana de Llanes, la quarta i última cursa de la Copa d’Espanya d’Enduro Infantil.

Aleix arribava segon a la classificació general, a només 5 punts de diferència del primer classificat i 20 davant del tercer; distàncies que gairebé li asseguraven el subcampionat, però deixava les portes obertes a poder aconseguir el títol en cas d’imposar al seu rival. Per això, sortia disposat a donar-ho tot i arriscar, ja que hi havia poc o gens a perdre i només servia aconseguir la victòria.

El Motoclub Puch, organitzador de la prova havia preparat un excel·lent recorregut de pur enduro, molt exigent, amb 17 quilòmetres de ral·li per senders de muntanya i amb algunes trialeres per als pilots de 85 i 125 cc, però les importants pluges caigudes durant tota la setmana, van acabar deixant un terreny molt enfangat i difícil en alguns punts.

Les especials, una era molt curta i revirada entre arbres i l’altra més llarga, tipus tram cronometrat amb unes condicions molt tècniques a causa de la combinació de tipus de terreny, on s’alternaven herba, pedres, arrels, salts i zones enfangades.

 

 

Aleix Saumell, el nostre estudiant de 3r ESO, Subcampió d’Espanya d’Enduro infantil 85cc