ITec celebra avui, 24 d’octubre el dia mundial de les Biblioteques, que , d’ ençà de 1992, celebrem en record a la destrucció de la biblioteca de Sarajevo durant el conflicte dels Balcans. Aquesta commemoració ens recorda la necessitat de seguir impulsant les biblioteques, de fer visible el seu paper a la societat actual com a lloc de trobada amb la cultura i el coneixement i com a instrument de millora de la societat. Aquesta celebració és una iniciativa de l‘Associació Amics del Llibre Infantil i Juvenil.  

Avui la biblioteca del nostre centre s’hi ha afegit a la celebració, amb un article al bloc, i, a l’hora de l’esbarjo, el nostre company Enric Panisello ha regalat un llibre a cadascun dels nostres alumnes que s’hi  havien atansat per treballar o llegir a la biblioteca .
Aquest any el cartell commemoratiu l’ha elaborat il·lustrador Miquel Calatayud i el pregó, un bonic conte per llegir als vostres alumnes, l’escriptora Gemma Pasqual. Us afegim l’enllaç, per si el voleu treballar amb els vostres alumnes,
Dia mundial de les Biblioteques